Detalii despre cărți și întrebări frecvente

Cum arată o carte personalizată?

În video-ul alăturat poți să vezi cum arată în realitate o carte personalizată. Cartea prezentată în video are titlu de prezentare și reprezintă doar unul dintre modelele disponibile. Pentru a vedea mai multe modele de produse, copertă sau design, poți să accesezi pagina de produse.

Întrebări frecvente

O carte conține texte predefinite, pentru diferite ocazii, la care se adaugă detaliile, mesajele și pozele trimise de tine. Pentru fiecare produs în parte, ai posibilitatea de a vedea o previzualizare a cărții, în pagina de produs.

Pentru a vedea cum arată o carte personalizată, poți să urmărești video-ul de mai sus, să dai scroll până la imaginile de mai jos, sau să arunci un ochi pe paginile noastre de Facebook și Instagram.

În principal, cărțile au între 24-28 de pagini.

Toate cărțile au dimensiunea A5 (148x210mm), și sunt tipărite pe hârtie color, față-verso, de înaltă calitate. Coperta este de tip hardcover, tare și rezistentă.

Într-o carte standard se pot adăuga maxim 20 de poze. Dacă ai nevoie de o carte care să conțină mai multe poze, scrie-ne și găsim o soluție.

În momentul depunerii comenzii, ai posibilitatea de a insera un link de WeTransfer/Drive, care să conțină pozele pe care vrei să le adăugăm în carte. Dacă nu reușești să trimiți pozele prin metodele enumerate mai sus, poți să le trimiți imediat după plasarea comenzii și prin e-mail (contact@carteacuamintiri.ro), sau pe WhatsApp (0787869045).

Da, coperta poate fi personalizată în funcție de cerințele tale, atât în privința designului, cât și a textului. În momentul depunerii comenzii ne scrii în căsuța de detalii ce titlu dorești să aibă cartea și dacă vrei să schimbăm designul coperții.

Da, putem să îți tipărim cartea și cu o poză pe copertă. Atenție, poza trebuie să aibă o rezoluție bună și să fie orientată pe verticală.

Comanda se face prin adăugarea produselor dorite în coș și finalizarea comenzii, prin completarea datelor de livrare și facturare.

Da, la Cartea cu Amintiri nu tipărim nicio carte până când nu avem acordul clientului. Așadar, în momentul în care terminăm de editat cartea, o să-ți trimitem o previzualizare, pentru ca tu să-ți dai acordul pentru tipar.

Livrarea produselor se face prin curier rapid și pentru localitățile care sunt în afara ariei de acoperire a firmelor de curierat, prin poștă. În Cluj-Napoca și Iernut se pot ridica personal comenzile.

Prin curier livrarea costă 20 de lei, iar ridicarea personală este gratuită.

Livrarea durează între 7-10 zile lucrătoare. Pentru produsele care se ridică personal, din Cluj-Napoca sau Iernut, e posibil să dureze mai puțin.

Plata se poate face ramburs, la curier, sau prin transfer bancar.

Din păcate, deocamdată nu se pot face plăți online, pe site.

Da, la cerere putem să-ți creăm o astfel de carte. Contactează-ne pentru a discuta mai multe detalii.

Ai găsit modelul potrivit?

Shopping Cart
Open chat
1
Dacă ai întrebări, sau dacă dorești să comanzi prin WhatsApp, scrie-ne!